OMG !!! cute giler,,,,

May 18, 2013




omg ! omg ! omg !

huhuhuhuhu,, ingat x ape yg cikgadis suka dlam 11 thing about me ari tu,, kalau lupa,,

oke,, hari ni cikgadis nak share bertapa comel nye 
barang2 cosmetic yg terhangat di pasaran korea skarang ni,, 
mmg comel la,, sumpah comel !



comel x latte art ni? pergh,,, xpyah tnya,, mmg comel la,, 
nama dia 
Tony Moly Latte Art Cappuccino Cream - In Scrub (80g)

kat bawah ni pulak barang2 inspired by cat :)
meow meow 




cats wink clear pack in 1 clear skin


shiny skin bb cream



full set,, ade lipgloss,, ade lipbalm,, ade mascara,, eye liner,, bb cream,, 
foundation,, smua ade la,, 


dark eye comector


mini bunny hand cream


ice queen crispy tropikal pack


Fruit Princess Gloss
*ade mcm2 perisa tau* 
nyum nyum ~


yg ni cikgadis smangat nak citer sbb cikgadis da beli,, n da guna,,
mmg berkesan !
xtipu,, 
heheheheh,, cikgadis beli mlalui fb j,, kalau beli kat sasa k,, hipshop k,, mmg mahal,, 
dalam area rm50+
tapi kalau dlam fb,, cuma rm30 per one !
xsabar nak pakai sampai habis :p






see,, barang2 dia semua cantik kan? comel pun ya,,
yg gambar atas ni,, semua nye cream tau,, tapi tengok bekas dia,, 
lawa2 kan? heheheh
xdaya dah eden nak menulis panjang2,, 
kalau nak lebih bnyak maklumat,, 
hanya perlu buat date ngan puan google je ya,,
ngeeee,, hehehe
ok la,, bye bye,,,




You Might Also Like

2 comments

sisunglybetty. Powered by Blogger.