Game : Blogger Challenge

May 12, 2013



huhuhuhuhuhu,, assalamualaikum,, cikgadis di tag oleh kak huda hassan
untuk join game ni,, ini syarat2 nye,,,

  1. Post these rules
  2. Write 11 things about urself. *why 11?*
  3. Answer the 11 question that tagger have set for you.
  4. Create new 11 questions for those you want to tag
  5. Choose 11 blogger to be tagged and link them to the post
  6. You are not allowed to tag back



Write 11 things about urself. *why 11?*

  1. nama penuh cikgadis ialah nur farahanis abdul hadi
  2. cikgadis giler pink,,
  3. suka kumpul barang2 comel,, kalau g kedai ke mall ke,, kalau jumpa barang yg kiut,, compom cikgadis beli walaupun xde kegunaan pun barang tu utk cikgadis,, 
  4. cikgadis xsuka coklat,, aiskrim,, kek,, pavlova *entah mcm mane eja nye* xsuka ayam kfc tapi suka makan kat kfc,, hahahha,, mcm mane tu,, mcm2 lagi la yg xsuka
  5. cikgadis buat blog ni tahun 2010 tapi xguna sampai ujung tahun lepas,, 
  6. cikgadis xpakai mnyak wangi *org perempuan haram berwangi-wangian* tapi cikgadis ade bnyak mnyak wangi,, hehehe,, beli sbb suka kumpul botol , huh! membazir betol,, lalalal~
  7. cikgadis giler gadget,, gadget dan cikgadis xdapek nak berpisah,,
  8. cikgadis kuat nangis,, asal bnda sedih cikit or mnyentuh rase dijiwa,, mesti leleh,, sampai mase makan nasi pun boleh nangis dgn bff cikgadis sbb sedih yg xde sebab 
  9. suka bergaya,, ikut trend semasa,, ttapi,, huhuhuh,, xterdaya nak pakai di khalayak ramai sbb cikgadis bertudung labuh,, kalau kluar cuma pakai jubah or baju kurung,, 
  10. suka bace blog org lain :p



Answer the 11 question that tagger have set for you.
Dua barang yang paling anda sayang.
my parents and my phone
Anda seorang yang pendiam atau peramah?
pendiam bila dgn org xkenal,, peramah bila dah kenal :)
Adakah anda sudah bekerja atau student university atau masih sekolah?
student
Namakan seorang kawan baik semasa anda.
siti khadijah nik muhamad
Adakah anda seorang yang sensitif ?
yup,, lalalala~
Antara novel English dan BM, Anda suka ?
dua2,, hehehe,, bace j semua,,
Anda seorang yang rabun atau tak ? Kalau ya, anda suka pakai contact lens atau cermin mata?
xrabun,, tapi slalu pakai contact lens,,
Permainan masa kecil yang anda paling suka.
barbie,, hehehe
Brand telefon semasa anda.
samsung
Fast Food yang paling anda gemari dan kenapa ?
burger mcd kot,, sbb sedappppp
Antara Fb, Twitter, Instagram, Keek. Anda lagi suka yang mana dan kenapa ?
fb,, sbb senang,, instagram pun ok sbb boleh upload gmbar 


Create new 11 questions for those you want to tag
*ok,, xtahu nk tnya ape*
  1. apa pandangan anda tentang blog cikgadis?
  2. selalu join GIVEAWAY tak? and ape hadiah paling awesome pernah dapat
  3. dimana anda dilahirkan 
  4. suka warna ape?
  5. dah kawin ke belum? huhuhuhu
  6. ape pandangan anda tentang gadis bertudung labuh dan berniqab,,
  7. impian dalam hidup,,
  8. pernah melancong? kemana?
  9. kalau berpeluang mendapat gadget percuma,, gadget apekah yg diimpikan?
  10. berapa lame dah buat blog? 
  11. last question,, ape komen anda tentang doodle cikgadis?



kamu2 yang ditag
  1. budak purple
  2. KD
  3. mujahidah
  4. ryne
  5. fyka
  6. dakwah mahabbah
  7. teenagersareawesome
  8. yumida
  9. kopicinta
  10. hikayathiudpku
  11. niqabis
kalau dah jawap nnti bagi link kat cikgadis tau,, cikgadis nak bae yg kamu2 jawap,, 
huhuhuhuhuhu












You Might Also Like

2 comments

  1. thanks tag :)
    nanti KD jawab ^^
    then, KD bagi link kat cik Gadis.

    ReplyDelete

sisunglybetty. Powered by Blogger.