zalora.com

April 11, 2013



assalamualaikum,,,
alhamdulillah,, barang yang diorder  dari pihak ZALORA dah sampai,,
huhuhu
cikgadis cuma tempah kasut je,, dan kasut nyer,, very the gojes !
 ahakz! check it out,,


disebabkan cikgadis suka pink,, so,, cikgadis choose this one,, harga dia pun berpatutan,, 
cantik x? kalau nak pakai dengan baju kurung pun boleh,, dengan pakaian kasual
macam seluar pun boleh,,



design kasut kat ZALORA ni ade macam2 jenis,, pilih j nak yg mcm mane,,
cuma sbb cikgadis akan sambung belajar,, so,, xboleh lah nak 
amik yang tinggi2,, huhuhuh,,
so cikgadis pilih yang flat j,, 



hah  ! tuh diaaaa,, sekali ngan kotak2 dia pun masuk gmbar,,
cikgadis terkejut jugak tadi bila barang yang cikgadis tempah dah sampai,,
woooowwwww,, very da great,,
semalam,, cikgadis siap proses tempah kasut ni,, dalam area 
pukul 5 lebih,,
tengok2,, tengah hari tadi dalam pukul 11 lebih dah sampai,, 
xsangka betol,,
cepat dan pantas !
so,, ape lagi,, jom la shopping kat ZALORA,,
just klik gambar ZALORA yang cikgadis buat tu,, 
just klik !


disebabkan cikgadis order kasut,, jadi,, dalam gmbar tu pun ade kasut j,,
heheheh,, xsempat nak buat doodle untuk ZALORA,, huhuhuh





You Might Also Like

3 comments

  1. comelnyaaaaaaaaa... ne nak p borong lg kat zalora

    ReplyDelete
  2. comel kan kak dysha,, huhuhu,, kak dysha beli la kasut pulak,, ari tu kakdysha da beli clutch kan? lpas ni,, borong kasut pulak :)

    ReplyDelete
  3. :D amal x lagi... hehe.. tunggu laa duit bnyk sikit..keh3

    ReplyDelete

sisunglybetty. Powered by Blogger.