cinta selepas nikah

December 25, 2012

,,assalamualaikum cinta,,,



c i n t a . h a l a l
sweet kan bnyi nyer? 
tapi agak ssah nak dpat kan,, kena tempuh bnyak halangan dulu sebelum nak dpat bnda ni,,
mcm org2 ckap,, nak buat bnda yg kearah kebaikan tu
lagi ssah dri nak buat  bnda yg ke arah kemungkaran,, mcm nak mngumpat
dngan snyap dri mnceritakan n mndengar keburukan org kan?
hurm,, huhuh
lpas tgok vdeo ni,, trase nak tulis psal bnda ni,,
bhagia tgok pasangan yg bercnta lpas kawin,, 
sbb lpas tu,, baru nak knal2,, baru nak rapat2,,
yg pling best,, klau bcinta sbelum kawin,, nak knal2,, nak rapat2,,
dosa,, dosa tu da satu hal,, pastu,, xleh nak duduk dkat2,,
xleh nak rapat2,, xkira la,, smua nye kearah dosa,,
kalau da kawin,, nak pgang tgan k,, nak bgi ciuman manje k,, smua pun boleh,, huhu
best kan??? 

mcm gmbar ni,, sweet kan??
mesti kalau tgok gmbar ni,, kita mesti tersenyum n,, trasa mcm nak rase smua ni,,
kan,, kan,, kan,, kan,,?
sbb lpas kawin tu,, ade bnyak cter yg kita nak cter kat dia,, nak share ngan dia,, 
gurau2,, merajuk2,, pujuk2,, alolololo,,
so sweet mcm ni


mase tu,, smua yg kita buat,, smua ade teman,, kita tido ade tman,, 
mkan ade tman,, gurau ade teman,, tulis blog ade teman,, (tgah brangan mr.hubby ade kat sebelah) 
= =' huhuuhuhu
jlan2 shopping ade org tman,, tgok korea ade org teman,, klau tgok cter sedih,, 
ade org kesat air mate,, kalau cter hantu,, ade org tlong peluk,,
hehehheh,, gatai sat,,
nnti pergi mane2,, smua org tman,, 


huhuhu,,,
kalau nak mcm ni,, snang j,, knal cikit2,, n panjang kan hubungan dgan lafaz ijab dan qabul,,
mmg trasa,, tnggungjawap tu brat utk dipikul,, tapi,, i'ALLAH,, 
setiap bnda baik tu,, ALLAH ade utk permudahkan,, 
kita bkan buat bnda buruk,, bnda baik,, bnda halal,, paling penting,, 
bnda yg mnjamin mase dpan kita,, i mean,, kat akhirat,,
huhuhuu,, soooooo,,,,
ape tnggu lagi,, pasang la impian dan doa,,  untuk merasai,, 
indah nye bcinta sbelum kawin,,

btw,, bfore i forget it,, sweet kan vdeo tu,, cara dia perpose,, teramat la sweet,,
heheh,, harap,, my mr. hubby to-be,, bleh la,, practice sdia kan
cara perpose terindah utk saya! hehehe,, 
gatai2,, biasa la,, kanak2,, 
huhuhuh,, k lar,,, pnjang da ni,, papai,, ~ salam,,


#c i n t a k i t a s a m p a i s y u r g a





You Might Also Like

0 comments

sisunglybetty. Powered by Blogger.